Afgelopen zaterdag waren we als GAiN collega’s samen met vrijwilligers bij elkaar om elkaar te ontmoeten. Een mooie gevarieerde dag in Ede die goed georganiseerd was door mijn collega’s van de reistak. Francien en ik hebben bonbonnetjes gedraaid, of althans een poging gedaan. Omdat ik bijna vijf jaar voor de organisatie GAiN werk, ontmoette ik vele bekende vrijwilligers.

20141004 GAiN dag Ede (50)Toch was het ook al wel weer een beetje afscheid nemen. Doe dag voelde ook een beetje als reünie, omdat je weet dat je binnenkort, waarschijnlijk in de loop van december, de GAiN club gaat verlaten. En dat doet dan ook wel weer een beetje pijn, omdat je met veel vrijwilligers samen hebt gewerkt en ze kent. Afscheid nemen is niet leuk, maar hoort er ook weer bij.

Fr@n(ien en ik hebben optimaal genoten, mede omdat we geen officiële taak hadden. Ik kon het echter niet nalaten om ongevraagd foto’s te maken en deze te gebruiken voor een terugblik.

 

Reageren