20140823-kaartje-uit-Irak cover De situatie in Irak is een ver van ons bed show, maar toch een heftig gebeuren. Vriend Henry zit voor GAiN voor de tweede keer vrijwillig in Irak, om daar te helpen met de coördinatie van hulpgoederen. Onlangs heeft zijn verhaal in de krant de Stentor gestaan en werd ik later door Hart van Nederland gebeld, die ook hem wel wilde interviewen.

GAiN heeft sinds twee maanden geleden een noodhulpteam er heen gestuurd. Zij hebben al veel gedaan, maar willen nog meer betekenen voor de getroffen Iraki’s, die vaak alles kwijt zijn. Daarom is gisteren een kaartje ‘met de groetjes uit Irak’ bij de achterban op de mat gevallen om aandacht te vragen voor de situatie daar. Ik mocht daarvoor een ontwerp maken en samen met mijn collega’s heb ik deze actie georganiseerd.

Wil jij ook de (christen-)vluchtelingen in Irak steunen, dat kan met gebed en met geld. Help GAiN helpen via iDeal, een machtiging of via eigen telebankieren. IBAN: NL29ABNA0451636015  t.n.v. GAiN te Doorn o.v.v. ‘vluchtelingen Irak – code 905′

20140823-kaartje-uit-Irak-binnenkant

Reageren