20140606 Opbouw Standwerk Opwekking (1)Al maandenlang was ik achter de schermen ermee bezig; de GAiN stand tijdens het pinksterweekend van Opwekking. Voor de vierde keer hadden we de mogelijkheid om op een zichtbare locatie de vrachtwagentrailer neer te zetten en mensen bekend te maken met het werk van GAiN.

Donderdag was voornamelijk opbouwen en vrijdag in de middag ging de stand open, na een briefing aan de standmedewerkers. Enerzijds is het doel om mensen bekend te maken met het werk van GAiN door ze te verleiden om hun adresgegevens achter te laten. Het lokkertje is een hulpreis ter waarde van 1000 euro (je kan ook online mee doen).

Anderzijds heb ik al verschillende mensen gesproken die ons al kennen en willen kijken voor samenwerking. Zo was er een vrouw uit Almere die veel spullen verzameld en ze uitdeelt in haar omgeving, maar ook veel overhoudt. Wellicht kan ze een inzamelpunt beginnen. Of een meneer die graag met een bestaand reisgezelschap naar Israël wil, maar ook wat wil doen. Een hulpreis…

Dit jaar is er geen bioscoop in de trailer, maar een open podium, kun je in een mini huisje kijken en waren er vier jongens die in vier dagen naar Parijs gaan fietsen er. Het weer is prima en de sfeer is goed. Maandag ben ik er weer, mocht je me willen ontmoeten.

Reageren