beachvolleybal NunspeetGisteravond weer heerlijk uitgeleefd op het zand op de markt. Het weer was goed en de sfeer zat er lekker in. Van de vier wedstrijden, ieder met twee helften, hebben we zeven gewonnen en één gelijk gespeeld. Morgen na 11:00 uur mogen we weer op markt onze kunsten laten zien in de winnaarspoule. Ben je in de buurt, moedig ons team Set ‘m Up aan en we spreken elkaar wel in de pauzes tussendoor.

Twee ideetjes
Als ideeënmenner kreeg ik twee ideeën tijdens dit beachvolleybal event:
1) is een beachkerk. Als het zand op maandag opgeruimd wordt zouden we een interkerkelijke dienst kunnen houden op de markt. Thema = ‘de woestijn’ 😉
2) is een interkerkelijk volleybaltoernooi. Er is in Nunspeet al een bedrijventoernooi en waarom dan geen kerken toernooi?! Van de NGK waren er drie teams actief en ik weet dat er vandaag veel mensen meedoen die je morgen in de kerk kan vinden. Ik denk dat het kerkmuurtjes verder doet afbrokkelen en samenhorigheid bevordert.

Afscheid nemen is niet leuk
In verband met onze plannen richting Albanië heb ik twee weken geleden afscheid genomen van mensen met wie ik al acht jaar volleybal elke dinsdagavond. Het beachevent heb ik al jaren bezocht, 2010, 2011, 2012, 2013 en nu weer. Waarschijnlijk zal ik niet snel weer beachen in Nunspeet, dus ga ik er maar extra van genieten vandaag.

Overwinning opdragen
Oja;Francien, dank dat je voor de vier kids wil zorgen! De overwinning draag ik alvast aan jou op! Of ben ik nu overmoedig?!

Één reactie op “Beachen op de markt”

  • huizeph

    en we zijn eerste geworden van de vijftien teams die meenemen aan de 4 tegen 4 heren! Wat een fantastische uitslag en een mooie afsluiting. Prijsje is een waardebon van keurslagerij van ’t land’

Reageren