Gain logoInmiddels werk ik vier jaar met veel enthousiasme en passie voor stichting GAiN. Een organisatie die vanuit Gods liefde mensen wil helpen en verschillende projecten ondersteunt. Mijn vele ideeën kan ik in mijn werk als communicatie adviseur kwijt en samen met mijn collega’s helpen we mensen wereldwijd, met woorden en daden. Toch komt hier waarschijnlijk een einde aan.

We zijn van plan om naar Albanië te gaan en het project daar is gelieerd aan een andere Nederlandse Zendingsorganisatie; namelijk international teams. Afgekort ‘Iteams’. Zij hebben veel ervaring in Albanië en hebben al mensen uitgezonden in de plaats waar wij gaan werken; Korça. Dus ik ga / wij gaan overstappen van stichting.

20140415 International-Teams-LogoEn dat overstappen doet wel een beetje pijn, omdat ik de afgelopen jaren heb gebouwd aan de naamsbekendheid van de organisatie met verschillende media waaronder de maandelijkse nieuwsbrief. Ik vind dat GAiN een sterke propositie heeft ten opzichte van andere ‘goede doelen’ en heb inmiddels een beetje een ‘GAiN-hart’ gekregen.

Kijk voor meer informatie over iTeams op hun nieuwe website; www.iteams.nl

Reageren