GAiN biedt de mogelijkheid om zelf hulp te verlenen in Tacloban, waar de tyfoon Haiyan in november 2013 veel schade aanrichtte. Voor deze reis van ruim twee weken is GAiN dringend op zoek naar deelnemers die graag mee willen naar de Filippijnen om daar te helpen bij de wederopbouw en kinderwerk te verrichten.

Filippijnen school paglaum herbouwen hulpreisAls deelnemer zul je helpen om twee klaslokalen te herbouwen. Het schoolgebouw ligt in de wijk Paglaum van de getroffen stad Tacloban. Een lokale architect bereidt het werk voor waarna wij vervolgens aan de slag gaan om het gebouw schoolklaar te maken. Daarnaast is er ruimte voor kinderwerk. Sport en spel helpen bij de verwerking van de trauma’s die de kinderen opliepen. Open je hart voor de kinderen en deel Gods liefde.

Ben je handig en een doener? We hebben tien bouwers nodig. Heb je twee linkerhanden, maar heb je toch het gevoel dat je daar moet zijn? Neem dan even contact met ons op. Ook ervaren kinderwerkers zijn hard nodig. De reis is van 3 tot 21 mei 2014. De reissom bedraagt € 1750 inclusief voedsel, transport en overnachting en exclusief uitjes.

Alle acties op een rijtje:

  1. Meld je aan voor 7 april
  2. Voor meer informatie bel Gerrit van Wijngaarden 06-18817307
  3. Deel dit bericht met anderen, via facebook of e-mail.
  4. Wil je een bijdrage leveren aan materialen voor dit concrete project? Dat kan via: NL29ABNA0451636015 – ‘wederopbouwreis Filippijnen – code 926′.

Filippijnen school herbouwen voorbereidingen

kinderwerk

Reageren