kookboek2 smakelijckSmakelijck.blogspot.com is een blog waar ruim 350 gratis recepten staan. Wij eten vaak de verrassende recepten die hierop vermeld staan. Een jaar geleden heeft ze recepten gebundeld die nog niet online stonden en deze verwerkt in een kookboek, welke Fran(ien vaak gebruikt. Het afgelopen jaar heeft de auteur Williene gewerkt aan een nieuw kookboek.

Williene: ‘Qua stijl zul je het direct herkennen en toch is het anders. Ik wilde dolgraag een boek uitgeven boordevol groenten. Groenten voor elk moment van de dag. Smakelijcke groenten, groenten bij het ontbijt, bij de lunch en tussendoor. Op elk moment van de dag dus. En dat is gelukt. Ik ben enorm trots op het eindresultaat!’

De voorverkoop van Smakelijck, Groenten voor elk moment van de dag. is inmiddels gestart en duurt tot 1 maart. Alleen in de voorverkoop kun je genieten van het lokkertje, vijf euro korting op het kookboek; € 19,95 in plaats van € 24,95.

Ik vind het knap dat Williene zo aan de weg timmert, terwijl ze gewoon haar boerenverstand gebruikt. Ze kiest haar eigen weg tussen alle hypes van groen, duurzaam en gezond. Na het succes van het eerste kookboek, een vervolg kookboek in eigen beheer, (zonder verkoop via bol.com). Daarnaast heeft ze in samenwerking met een chique restaurant in Putten, ook gewerkt aan de samenstelling van de menukaart en het kiezen van de ingrediënten. Je kan er puur eten zonder toevoegingen én ook gluten-, zuivel- én suikervrij! Een echt, Smakelijck restaurant dus.

Marketingtechnisch doet ze het goed. In haar nieuwe kookboek zit een kortingsvoucher voor het restaurant en op haar blog en Facebook worden binnenkort bonnen verloot met kans op een gratis diner voor twee!

Bekijk haar recepten | Bekijk en bestel het nieuwe kookboek

Reageren