20140225 balansAfgelopen week was het toppunt van gezelligheid. Tijdens de vakantie waren we alle zes thuis en mocht ik werken. Voor het eerst vond ik lastiger worden om thuis te werken, skype en telefoongesprekjes waren wat lastiger te voeren, maar ook die week hebben we overleeft.

Vandaag is de afsluiting van S:las zwangerschaps- en ouderschapsverlof van Fran(:en. Ze mag/moet weer aan de bak als leerkracht. Lesgeven is een uitdaging omdat ze in twee groepen gaat lesgeven 3 en 8, op andere dagen dan normaal en ook nog eens voor het eerst in haar carrière groep 3. Na de meivakantie gaat ze op andere dagen werken in groep 4/5. Al met al kost het haar best wat energie om weer aan de slag te gaan. Aan de andere kant ben ik trots dat ze het positief oppakt en flexibel is.

Nu zij weer werkt, verschuift ook het huis houden en de kinderen halen en brengen weer meer richting mij. Zelfs mijn woensdag = papadag, is verplaatst. Al met al zullen we de komende weken even moeten balansen en zal de nieuwe situatie wat aandacht vragen en energie kosten.

Reageren