20130831 ipod in collectezakEen tijdje geleden doneerde iemand zijn iPod in de collectezak. Vreemd? Of toch niet. Bij zijn high tech apparaat zat ook een brief met de reden…

Ik heb geen geld. Nou ja, ik heb het wel, maar dat is van mijn ouders. Het betekent niets voor mij. Maar deze iPod wel. Die betekent alles voor mij. Ik heb de iPod al heel lang. Ik gebruik hem om rustig te worden als ik boos ben en om mijn pijn te verzachten. Ik realiseer me dat dat niet meer kan omdat ik rust en troost bij God wil zoeken.

Vorige week ben ik gedoopt en het veranderde mijn visie op eigenlijk alles. Ik wil mijn iPod helemaal niet weggeven en dus weet ik dat ik hem juist wel moet weggeven. Ik weet ook niet of iemand deze brief leest, maar als dat wel zo is, dan wil ik je bedanken.

Toen ik naar de kerk kwam, geloofde ik niet in God. Want als de kerstman niet bestaat, waarom zou God dan wel bestaan? Nu weet ik de waarheid. Ik ben enorm veranderd. Eindelijk begrijp ik hoe nietig ik ben en zo ook mijn iPod. Het maakt mij niet zo veel uit wat je met m’n iPod doet, maar als je iemand kent die een iPod kan gebruiken, geef deze dan aan die persoon. Ik zit trouwens nog op school vanwege de kerk. En dankzij de kerk heb ik ook een eeuwige toekomst. Bedankt!

Ontdek God via ikzoekgod.nl

Één reactie op “iPod in collectezak”

Reageren