Het eigen ontworpen geboortekaartje heeft een aantal geheimen. In deze blog de extra dimensie van de platte tekst en afbeeldingen.

20130810-geboortekaartje-buitenkant-blog

Het kaartje in zijn algemeen is wederom opgemaakt in dezelfde (huis)stijl als de andere drie geboortekaartjes. Dezelfde indeling, hetzelfde lettertype (SF foxboro script) en heeft dezelfde afmetingen (vierkant 13 cm). Hij heeft net als de anderen in de serie tweede namen en de betekenis is erbij vermeld, omdat we namen ook op betekenis en personage selecteren. Daarom hebben we ook een link gelegd en geschreven: ‘Meer over Silas? Lees Handelingen 15-19‘.

In eerste instantie denk je wellicht dat de naad niet in het midden zit, dit is echter een speels effect. De ster is een foto afkomstig van het eigengemaakte bed wat in de babykamer in staat en broerlief in slaapt. De felgroene kleur groen uit de kaart vind je ook terug in de kamer en is de kleur van de wandelwagen. Ook dit kaartje is een beetje in de style van de babykamer.

20130810-geboortekaartje-binnenkant--blog
Beide foto’s hebben we laten nemen door een vriendin die hier goed oog voor heeft. Deze mooie foto’s maken eigenlijk de kaart. De tekst in de groene band op het kaartje komt uit een prachtig muzikaal lied met een fantastische boodschap via deze songtekst. De tekst wensen we Sil@s echt uit ons hart toe.

daltons-silhouet-voor-etiket-kleinDe vier werkwoorden vonden we geinig om mensen uit te nodigen om een beschuitje te komen happen. ‘Kom, zie en bewonder’ stond er eerst. Mijn vader voegde ‘smelt’ eraan toe, wat we wel erg leuk vonden,

Degene die de papieren versie hebben ontvangen kregen nog wat extra’s. Op de envelop was het PH-familiewapen in een reliefstempel opgenomen en een extra sticker (afbeelding links) erop geplakt met de Daltons, de vier boeven uit de Lucky Luck-strip er op.)

2 reacties op “(Achtergrond info over) geboortekaarje Silas

Reageren