Afgelopen zaterdag heb ik in Zaandam een derde bankje opgehaald voor in de Opel station. In plaats van 5 kunnen er 7/8 mensen in onze auto. Deze oplossing is vele malen goedkoper dan een tweedehands 7-zitter en hiermee zijn we voorbereid op de komst van gup4.

Het bankje is een ‘vaste bank’, zoals al op de bank staat: uniVASTbank. Je hebt ook een uniKLAPbank die je in kan klappen. Door een speciale constructie van onderen is het makkelijk om de bank te verwijderen, middels twee draaiknoppen. We moeten alleen nog even een foefje vinden hoe we em vastmaken aan de bodem.

Het is legaal, er zitten twee heupgordels in, op de autopapieren staat niet het aantal zitplaatsen en de auto hoeft niet opnieuw gekeurd te worden. Later, als de kinderen ouder zijn hebben we natuurlijk wel een grote auto nodig. De kinderen vinden het in ieder geval erg leuk en zullen veel gaan zwaaien naar andere automobilisten.

Één reactie op “Van 5 naar 7 autozitplaatsen”

  • ma

    Mmm…. een profetisch bankje: 7

    Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *