M’n vader doet het al jaren als hobby. Strippen is zijn manier van ontspanning tussen het nakijkwerk thuis door. Soms doet hij het snel, dan weer langzaam, maar het werk geeft hem zeer veel voldoening, daarnaast levert het nog best wel wat op. Tijdelijk ben ik nu ook met het strip-virus besmet.

20130628 strippenNatuurlijk heb ik het hier over het strippen van elektra draden. Sinds ik een grote doos vol losse stukjes heb, ben ik regelmatig in het schuurtje ontspanningsoefeningen aan het doen door de koperkabels van het plastic te ontdoen.

3 reacties op “Strippen is m’n nieuwe hobby

 • florian

  Ik zei het toch! 😀

  Beantwoorden
 • ja : ro

  per meter is het gewicht 0,042857 gram. Ben benieuwd hoeveel kilometer ik heb gestript.

  Beantwoorden
 • huizeph

  9500 gram heb ik gestript, dat is 440 meter in totaal! Bijna een halve kilometer.

  Beantwoorden

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *