Als ‘vlijtige huisvrouw’ heeft ze haar eerste zelfgemaakte ovenbrood gebakken. Twee eerdere pogingen strandden, maar na een telefoontje met de ‘nazorg’, iemand uit de kring, kreeg ze wat tips en trucs. Petra bedankt!
De tips bleken te helpen en na platte mislukte broden had ze eer van haar werk. Ze is als een kind zo blij en o zo trots (en ik met haar). Het smaakt heerlijk, het huis ruikt lekker en je hebt eer van je werk. Daarnaast is het ook nog eens e-nummer vrij brood, iets was zeldzaam is bij verkooppunten zoals bakkers en supermarkten.
Het brood is zwaarder en voedzamer. Het is minder heet gebakken en daardoor gezonder. De ingrediënten kostten een 1 euro en het verbruik van de oven 20 cent per keer. Het recept staat online, zodat jij kan meegenieten van brood-in-oven-vreugde.
4 reacties op “In de ban van zelfgemaakt ovenbrood”
Ha!!! Geweldig gedaan Francine, gefeliciteerd. Fijn dat het nu gelukt is 😉 Eetsmakelijk…..
Lieve groet, Petra.
Mmm… tis dat ik net gegeten heb…. anders…
Goed dat oefenen
Hoi Jairo, leuk toch, zelfgebakken brood, er is niks lekkerders. Heb het ook tijdens mijn reis met GAiN op Ha
dank voor jullie steunbetuigingen, we smikkelen erop los!