Afgelopen avond had ik samen met m’n broer een SM avond. Een avond waarin we onze ervaringen deelden rondom Social Media (SM). Het was leuk om te merken en om met de gasten bezig te zijn en een stukje interactiviteit te beleven.

Enkele opvallendheden:
sommige jongeren zijn 24/7 bereikbaar en zetten hun telefoon nooit uit en laadden hem dagelijks op. Veel jongeren besteden uren per dag aan Facebook, en de dag vliegt om. Een gast had ruim 180 apps op z’n mobiel en de ander had een keer een telefoonrekening van ruim 200 euro gehad.

Onderdeel van de avond was een testje, waarbij ze een beetje inzicht kregen in hun eigen SM-gedrag. Zelf bepaalden ze of ze tevreden waren met hun gedrag rondom social media. Aan het einde van de avond wilden sommigen enkele accounts afsluiten zoals Hyves of Twitter en anderen wilden minder tijd eraan besteden. SM bieden ook veel kansen om je geloof te delen, maar dat zou nog meer benut kunnen worden.

[youtube=http://youtu.be/POWmae54SCA]

 

 

 

4 reacties op “SM avond

Reageren