20130111 vakantiebeurs stand djoserVanavond mag ik stand draaien op de vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Een enorm gebeuren, waarbij je de economische crisis even vergeet en ziet dat toerisme big business is. We (inclusief mezelf) zien het vaak als een recht om op vakantie te gaan.

Als je vandaag of morgen bij de GAiN-stand (nr 533) boekt krijg je 50 euro korting op je hulpreis. Het is iets anders dan de gemiddelde reizen die worden aangeboden, maar ik geloof dat je enorm veel voor je werkvakantie

Één reactie op “Naar de vakantiebeurs”

  • Marjolein

    Recht om op vakantie te gaan? Een raar fenomeen. Vorig jaar zijn we niet gegaan. En wat hebben we vaak moeten uitleggen waarom we niet op vakantie gaan! Ja, idd, we gingen andere jaren wel en vaak ook nog een weekendje. Maar als je financi

Reageren