20130116 communicatieM’n Telfort telefoon abonnement is afgelopen en de verlenging kon pas na tien dagen ingaan ­čÖü Daarom bel ik beperkt en het zette me aan het denken hoe bereikbaar ik ben. Al die verschillende communicatiemiddelen mag je bijhouden, wat was het leven toch vroeger simpel. *Zucht*

Met stip bovenaan, staat live ontmoetingen. Daarna communiceer ik veel via e-mail, telefoon en skype. De rest bungelt er maar een beetje achteraan. In m’n nieuwe abonnement heb ik bewust geen sms-bundel opgenomen en ga ik meer ‘whatsappen’.

communicatiemiddel 2000 2006 2012 2013
live x x x x
vaste telefoon x
mobiel x x x
e-mail x x x x
skype-bellen x x x
skype-berichtjes x x
sms x x
weblog x x
facebook x x
youtube x x
twitter
msn
ping
whatsapp x
postduif
flessenpost
seinvlaggen

├ë├ęn reactie op “Hoe bereikbaar ben ik?!”

  • Freek

    Hoe lang geleden heb je de seinvlaggen en postduiven weggedaan?

Reageren