Voor Efr@:m heb ik in de zomervakantie van afvalhout wat meubeltjes gemaakt. Het afvalhout is onder andere afkomstig van de lambrisering van buurvrienden van ons. Enkele planken komen van het oude bed van andere buren en twee deurtjes heb ik op een brocante (rommelmarkt) in Noord-Frankrijk op de kop getikt.

Inspiratie voor dit project haalde ik van een camping Atelier de la charite. De deurtjes waren krom en zijn nog steeds krom en moet ze nog recht zetten. Nieuw aan dit project is het het gebruik van een freesmachine, waarmee ik sterren heb gefreesd. Een nauwkeurig werkje, maar het geeft wel een mooi resultaat.

Ik heb me met het grovere schuur- en timmerwerk bezig gehouden. Francien heeft afrondende en fijnere werk gedaan; het verven 1x grondverf 2x grijs hoogglans.

Één reactie op “Zelf gemaakte meubeltjes voor Efra:m”

Reageren