Samen Kerst is een interkerkelijk initiatief, met als doel Gods liefde te weerkaatsen in de samenleving en het één brengen van verschillende kerkelijke groepen.

Op 22 december gaan we van 08:00 tot 20:00 gemeente Elburg en Nunspeet in om dienend aanwezig te zijn. Enkele voorbeelden van wat we doen zijn mensen helpen met een nood, ouderen bezoeken en praktisch de samenleving wat netter achter laten.

Samen met twee andere muzikanten willen we graag in bejaardenhuizen musiceren. Zelf doe ik waarschijnlijk mee met een bejaarden-tournee langs verzorgingshuizen in Nunspeet. om te musiceren en zingen over de baby Jezus en hen uit te nodigen voor de interkerkelijke kerstdienst op zaterdag 23 december 19:30 in Sporthal de Brake.

Woon je in Nunspeet / Elburg, doe dan mee! Meer info en aanmelden op samenkerst.com

http://vimeo.com/55404896

Één reactie op “Samen kerst vieren dmv bejaarden-tournee”

Reageren