Juli was de vakantiemaand. Bestemming onbekend gaf een extra dementie aan vakantie gevoel. De geluksvogeltjes degradeerden naar pechvogeltjes, Ik ontdekte een nieuw bomen verhaal in de Bijbel en vond een grappig parodie-filmpje op de moderne kerk.

In augustus speelden 5 mensen op 1 instrument, en tijdens de vakantie deed ik nieuwe ontdekkingen. Mr Bean dook opeens op tijdens de Olympische openingsceremonie. Ik las het boek ‘Laat je droom varen‘, formuleerde m’n grote en kleine droom en moest lachen om een loveboat-commercial. Vrienden van ons zitten nu in Zuid Afrika en gaven in augustus aan te gaan emigreren, zo snel kan het gaan.

In september vertrok een speelgoed treintje naar de stratosfeer. Een astroloog openbaarde persoonlijke geheimen! Ik kreeg een titel erbij en benoemde mezelf tot idee

Reageren