De Afgelopen dagen heb ik niet veel geblogd en ‘k heb een beetje een schuldgevoel erover. Het is geen excuus maar ik heb het druk met m’n werk. In voorbereiding op m’n functioneringsgesprek heb ik opgeschreven wat ik zoal doe bij GAiN. Hier komt een opsomming van een gevarieerde baan:

Digitale (gebeds) nieuwsbrief verzorgen, website bijhouden en verder ontwikkelen, opzetten van een nieuwe website, fondswerving bij EO Metterdaad en contactpersoon, medewerkers informeren, interne communicatie, persberichten versturen, perslijst bijhouden, knipsels verzamelen, DART ondersteunen, contact onderhouden met collega organisaties en andere communicatiemensen, netwerkbijeenkomsten, adreslijst bijwerken, verzorgen van DM brieven en Bereik de Wereld, verzorgen van reisfolder, fondswerfacties voor noodhulp, veiligheidsbeleid, vormgeving en organisatie van verscheidene dingen zoals GAiN bedankdag, kerstkaart, etc

Één reactie op “Te druk om te bloggen”

  • Anneke Bor

    Ik dacht al: waar blijft je blog? Indrukwekkend he, als je alles op gaat schrijven, wat er dan allemaal gaande is….enne….voel je vooral niet schuldig!

Reageren