Vandaag had ik een boete-baal gevoel. Ik merk dat ik daardoor even van de kaart was, somber werd, enorm baal van mijn eigen fout en het zonde van het geld vind. Nu heb ik niet veel boetes gehad, vier in twaalf jaar, maar toch blijft elke boete een enorme teleurstelling.

Deze boete was omdat ik verkeerd stond geparkeerd. Ik liet mijn auto staan op een vrachtwagenparkeerplaats, terwijl er genoeg parkeerruimte was en het een afgelegen locatie betrof. Het boetebedrag was 92 euro. Een erg hoog boetebedrag voor een verkeersovertreding, terwijl er absoluut geen sprake was van een gevaarlijke situatie, toch?!

Hebben jullie zelf wel eens een ‘boete baal gevoel’? En hoe vaak krijgen jullie boetes?! Ben benieuwd naar de reacties!

5 reacties op “Boete baal gevoel

 • Anneke Bor

  Had vanmorgen gereageerd, maar zie dat reactie niet geplaatst is…..heel herkenbaar, vraag me er maar eens naar!

 • Truus

  Weet je wat pas echt erg is: met 3 auto’s, waarvan 2 met caravan, door Duitsland crossen.
  En dan blijkt dat er een aantal flits palen gepasseerd zijn. Dat is nog geen ramp, want het “rolletje” kan ook vol zijn. Thuis blijkt dat het rolletje niet vol was en komen de bekeuringen binnen: Chauffeur 1: 16 kilometer te hard: 20 euro. Op hetzelfde punt chauffeur 2 met exact de zelfde aantal extra kilometers: 25 Euro!! En chauffeur 2 kreeg er ook nog

 • Johan

  Ik geloof dat ik zo’n drie of vier keer een boete heb gekregen op de A12 bij Utrecht. Daar kom je van een stuk met 120km/h en is het heel verleidelijk om op die brede weg dat te blijven rijden, terwijl je maar 100km/h mag. Maar die boetes zijn alweer een tijd geleden! Ik werd ook een keer staande gehouden voor bellen in de auto. Maar juist op het moment dat de agent de boete wilde uitschrijven, werd hij opgroepen voor een noodgeval! Dat scheelde me een flinke boete.

 • Marjolein

  Nop, geen ervaring!!
  Groetjes van een zeer brave burger….

 • Pingback: Jaaroverzicht 2012 deel 2 « Huize P.H.

Reageren