Op dertig november 2010 hoorde ik ergens een startschot klinken en startte m’n webblog. Vandaag (20 november) 1025 dagen cq 146 weken later, schrijf ik m’n 1000ste blog/post/bericht binnen drie jaar tijd! Een korte terugblik waarbij ik mezelf interview:

1000 berichten, wordt je daar niet moe van?
Nee, het is juist omgekeerd. Ik krijg veel energie van het schrijven van een blog. Voor mij is het een soort van verwerken waardoor ik de dingen herbeleef en beter in me opneem. Elke bericht kost tijd, maar tegelijkertijd heeft het veel raakvlakken met m’n werk. Toch ben ik gemiddeld per bericht tien-vijftien minuten bezig. In totaal heb ik ruim 208 uur in m’n blog gestoken. Dat is 8,7 dagen 24/7 bloggen.

Waar haal je telkens de inspiratie vandaan?
Overal en nergens. Doordat ik bijna de hele dag online ben kom je veel tegen. Je wil de lezers, boeien, meenemen, prikkelen en amuseren. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Inspiratie krijg ik door persoonlijke idee

6 reacties op “1000 berichtjes

 • Johan

  Wauw, indrukwekkend hoor. Je hebt mij ingehaald 🙂

  • huizeph

   Toen was jij mijn inspiratie en voorbeeld, door jou is het allemaal begonnen en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Dank daarvoor!

 • Anneke Bor

  Ik ga meestal even naar adbor.nl en kijk naar rechts of jij iets nieuws geproduceerd hebt. Meestal ben jij de enige, maar gisteren was Henk ook actief! Ga zo door!

 • Anneke Bor

  Ik vond je blog over de laatste zwangerschap van Francien trouwens erg mooi!

 • ja ro

  Leuk om te horen. dank voor de complimenten. Zelf vind ik blogs vele male leuker dan het (oneerbiedig gezegd) geblaat op Facebook.

 • Pingback: Jaaroverzicht 2012 deel 2 « Huize P.H.

Reageren