Aan de patat i.p.v. een chique diner

Wat doe je als de familie onverwachts op de stoep staat, een bloemetje meeneemt en de jas aan de kapstok hangt?! Je neemt tijd voor ze, ook al heb je andere plannen. Je bent benieuwd wat ze brengt en of ze soms met een speciale boodschap komen.

Het tegendeel was waar. We hadden hen uitgenodigd om bij ons te komen dineren, maar waren het dan ook straal en straal vergeten. Het voelde voor ons mega ongastvrij aan. Maar wat doe je dan?! Ze hadden oppas geregeld en kwamen binnen met een lege maag.

Ik ben maar even snel naar de patatzaak gereden om daar wat te bestellen. Tijdens het fietsen kon ik schakelen tussen het avondje volleyballen en het ‘spontane bezoekje’.

Uiteindelijk hebben we wel duizend keer onze excuses aangeboden, konden we er hartelijk om lachen, hebben we een nieuwe datum geprikt en hebben we goede gesprekken gehad. Laus & R:na dank voor jullie flexibiliteit en tot snel voor een diner4for.

3 reacties op “super ongastvrij & straalvergeten

Reageren