Na het succes van de kledingruil festijn in juni werd ik getipt op een initiatief om niets nieuws te kopen een maand lang, uitgezonderd voedsel, brandstof etc.. Het internationale initiatief heet ‘Buy Nothing New’ en roept op om te genieten van wat we al hebben, juist in de oktober maand.

Vrouwlief heeft een paar dagen gelezen nog wat kleding gekocht voor de kids en zichzelf, maar ik had geen zin om voor nieuwe winterkleding te kijken. Het helpt misschien dat ik veel thuis werk en er daardoor voor mezelf niet representatief hoef uit te zien, maar ik heb genoeg kleding. Laat ik die eerst maar eens opmaken, afdragen, voordat ik er weer modieus bij moet lopen.

Meer over Buy Nothing New
Ken je de ervaring dat je in je kast iets ontdekt wat je totaal was vergeten? Dat is niet uitzonderlijk, want we hebben allemaal veel spullen. De

Één reactie op “Oktober = Koop niets nieuws maand”

Reageren