Laatst werd ik gebeld dat m’n broertje hun tweede kindje verwachten. Speciaal voor hem is deze Lazy Daddy app ontwikkeld*. Vriend… Laat je niet gek maken. Is je meisje zwanger? No worries, als je weet wat je moet doen is het super easy!

Leuk hoor al die boekjes over vader worden en hoe je om moet gaan met je zwangere vriendin, maar ze denken toch niet echt dat je die gaat lezen? Allemaal tijdverspilling en nodeloze bagage. Dus koop zo’n boek en doe alsof je het leest. Wij sturen je ondertussen elke twee weken een mail, een Daddy Alert, met alle informatie om het het helemaal goed te doen in dat specifieke deel van haar zwangerschap, niemand die het door heeft: Vader worden 2.0
– Geen roze wolk gelul, tips & trucs voor waar je iets aan hebt
– Bijvoorbeeld met minimale inzet super betrokken lijken
– Optimaal gebruik maken van specifieke momenten, bepaalde emoties tijdens haar zwangerschap!
– Heel makkelijk geld besparen, sterker nog, verdienen!
– En nog veel meer!

Wees de beste vriend en aanstaande vader die zij zich kan wensen tijdens haar zwangerschap, zonder er ook maar een stap harder voor te lopen!! Vader worden is easy! Go for it en download de app!*

* Helaas is deze app fake. Je kunt dezelfde tekst lezen op: lazydaddy.nl

Reageren