Afgelopen zomer is Fran(ien druk geweest met het haken van een uber schattig rokje voor een kraamcadeautje. (We wisten dat het een meisje werd.) We hebben al zoveel plezier gehad bij het maken van het cadeau. Ik was zo enthousiast dat ik me bijna had versproken naar de moeder toe. Het ontwerp, de kleurtjes, de maat etc. Vrouwlief was er druk mee, maar het is erg mooi geworden.

We hebben het gisteren mogen geven aan Annelynn die maandag 15 oktober is geboren bij Jan en Anja. Gelukkig vonden zij het ook leuk en origineel. Het duurt nog wel ff voordat ze het aan kan. El:as en Efra:m hebben het als proefkonijn al aangehad.

Jari

3 reacties op “gehaakt rokje als kraamcadeautje

 • Truus

  Ahh! Dit is gewoon Fran(ien!!!! Echt sprekend, zo leuk! En wat staat het hem schattig. Lief m/v-tje.

 • Anneke Bor

  Leuk!

 • Marjolein

  He Sientje, Echt super leuk geworden!!! Complimenten. Leuk dochtertje trouwens,……
  Je kunt helaas niet zoveel haken voor jongens. Maar ik zag eens op een plaatje dat iemand een baard met snor had gehaakt voor haar zeerover. Echt stoer!!
  Haakze! Leifs Mar

Reageren