Ja ja, gisteren gebeurde er wat in de kerk, de dominee fietste een rondje door de kerk (en niet om de kerk). De voorganger vertelde zelf over het beeld wat hij had van zijn dominee, een man in zwart pak, op de fiets die iedereen groette. Maar het gaat in (en buiten) de kerk daar niet om. Het gaat om Jezus. Het gaat niet om de man die een rondje in de kerk fietst, maar over zijn Bijbeluitleg en de dagelijkse toepassing ervan. Daarom is het jaarthema terug naar de Bron.

Afgelopen weekend was het startweekend. Als gemeente trapten we zaterdag af met een opening in een schoolgebouw, zeskamp en andere workshops en een afsluitende bbq. Het was een erg ontspannen dag en leuk om de mensen beter te leren kennen. Dat gaan we dit jaar voortzetten met het Departement Van Leuke Dingen. Elke maand hebben we een activiteit die leuk en inspirerend is. Reserveer alvast zondagmiddag 7 oktober in je agenda. Dan gaan we een potje voetballen bij de Nestl

Reageren