Cadeautjes uitpakken vanbochtend. Hij heeft een in elkaar geknutselde hoed van z'n grote broer op. El i-as is alweer vier jaar oud. Wat een mijlpaal in zijn leven. De vreugde is zo groot, dat hij nog niet eens doorheeft. Elke avond telden we de nachtjes af, maar de ochtend erna was hij alles alweer vergeten.

Vanochtend stond meneer op, maar pas na diep doorvragen besefte hij wat er vandaag aan de hand was. Oja, ik ben jarig. Vanmiddag komt de familie langs inclusief m’n nieuwe schoonzusje, zijn tante. Eerst nog ff een paar taarten fabriceren.

2 reacties op “Eli:@s=4

  • Johan

    Gefeliciteerd! Hoe was zijn eerste schooldag?

  • huizeph

    Zijn eerste schooldag is alweer twee weken geleden. Hij kon vanaf het begin meelopen. Maar hij vermaakt zich prima op school. Thuis is het nu wat rustiger.

Reageren