13 jaar geleden heb ik het laatst een zoon-vader uitje gehad. Dat was omdat ik was geslaagd voor de mavo en toen zijn pa en ik naar het Dolfinarium geweest. Na een verjaardagscadeau van mijn kant, gaan we vandaag weer samen op pad. Elke hebben we vijf vragen verzonnen die we aan elkaar gaan stellen, waarbij de vraag stellen makkelijk is dan em beantwoorden. Samen gaan we kanoën in de Biesbosch zodat we ondertussen kunnen genieten van de natuur om ons heen. M’n vijf vragen zijn:

 1. In hoeverre vind je dat ik op je lijk?
 2. Waarin lijk jij zelf op je eigen vader?
 3. Hoe heb je zelf een jong gezin ervaren?
 4. Welke levenslessen wil je me meegeven?
 5. Wat zou je nu anders doen, als je de laatste 25 jaar opnieuw mocht beleven?

3 reacties op “Vader zoon dag

 • Johan

  Wauw, diepe vragen zeg. Heb je een goede dag met je vader gehad?

 • ja "ro

  Zeker, het was leuk om juist door te praten over vroeger en we hebben goede open gesprekken gehad. Zeker voor herhaling waard, ook voor m’n vader met m’n andere broers.

 • Pingback: pa jarig vandaag | Huize P.H.

Reageren