In december 2010 is de documentaire gemaakt over social media en over de individualisering van de samenleving. Het zet je aan het denken hoe sommige mensen zich geheel kunnen afsluiten van de wereld waarin we leven en elkaar nodig hebben. Enkele quotes uit de docu:

  • De ‘uit-knop’ bestaat niet meer
  • Meer online leven dan offline.
  • Altijd online, altijd herkenbaar,
  • Vroeger leefden we met media, nu leven we in de media.
  • Iedereen zit in een eigen coconnetje en trekt zich niets meer aan van de mensen om zich heen.

De iPod bestaat inmiddels tien jaar. Door de komst van dit apparaatje is onze manier van omgaan met muziek, foto’s en film enorm veranderd. Wat betekent dat en kunnen we nog wel zonder? Bekijk ook de docu en spiegel je eigen balans tussen online en offline leven.

Reageren