Courageous betekent zoiets als dapper, koelbloedig, moedig onbevreesd. De film uit 2011 met de gelijknamige titel gaat over vier agenten die in hun beroep courageous zijn, maar dat ook willen doortrekken naar hun gezinnen.

De film roept op om een een vader te zijn en je verantwoording te nemen naar je kinderen en vrouw toe. Diverse keren stroomden de tranen me over de wangen en werd ik emotioneel van de beelden. De film zette me opnieuw aan te denken om een goede vader te zijn voor m’n drie kinderen en niet te licht over het vaderschap te denken.

Het komende seizoen willen we deze film laten zien in Nunspeet en daaraan een doorpraat-moment plakken. Misschien met het departement van leuke dingen of met het E-team uit de kerk.
Bekijk hieronder de trailer.

[youtube=http://youtu.be/emyBSTL2zjw]

Reageren