Onze middelste telg (bijna vier jaar) heeft vandaag de familie treffend getekend.

Het bijschrift luidt: De ‘happy family’ zit in een omsloten auto (de cirkel) wat symbool staat voor veiligheid. Papa heeft krullen, mama heeft lang haar en hij zelf heeft stekeltjes. Hij heeft zichzelf lachend getekend, en staand in het middelpunt van het gezin, wat betekent dat het een veilig gehecht kind is en het leven volgens hem, om hem draait. Zijn grote broer is iets langer. Zijn kleine broertje is natuurlijk wat minder belangrijk en heeft zelf niet eens een buik, vandaar zijn kleine postuur.

Bijzonder detail is dat de middelste drie een navel hebben en de buitenste twee niet. Als iemand daarvoor een goede verklaring weet, reageer gerust!

Één reactie op “De familie getekend door kinderogen”

  • Willemiek

    Dat is duidelijk het teken van de diepere lichamelijke band die hij door de NAVELstreng deelt met zijn moeder en die zijn grote broer ook met zijn moeder heeft. Logisch :p! Maar voel je niet verdrietig of achtergesteld, jij bent de enige met een arm 🙂

Reageren