De website van GAiN is een copy uit Canada en is alweer twee jaar oud. Vandaar dat ik vriend Bertus heb benaderd die zijn website cq wordpress kennis vrijwillig wil gebruiken om een nieuwe goede site te bouwen. Gisteren hebben we elkaar ontmoet, een template gekocht (dat is de fundering van je website) en gaan we de komende tijd op de achtergrond verder bouwen aan gainhelpt.nu 2.0.

Bij het bouwen aan de nieuwe site nemen we SDOK.nl en maf.nl als uitgangspunt. Ze zijn gebouwd door webbouwers gopublic.nl. De websites kosten echter handen vol geld, dus ik ben zeer blij met de hulp van Bertus, zodat we een gelijkwaardige website krijgen, maar dan voor veel minder kosten.

In de nieuwe website zit een twitter en facebook koppeling en krijgen we een uitgebreide footer (onderkant van de website). Ook komt er een dynamische header, noodschil (die geactiveerd wordt bij rampen) en kan de website goed op telefoons en ipads gelezen worden. Als alles klaar is, wordt de website ook door GAiN Duitsland overgenomen.

 

 

Reageren