Laatste kwam een papa-collega / vriend aan de deur die vertelde over het kattenkwaad van zijn ondernemende zoon en dochter. Z’n dochtertje liet laatst z’n iPod in stukjes vallen, precies op het gedeelte waar alleen tegels vallen in het huis. Een andere keer waren ze leuk in de zandbak aan het spelen dacht vader, maar z’n kids waren zand aan het gooien over de schutting. Vaders gaf een vermanende reprimande. Een tijdje later was pa weer aan het kijken, zag tie hoe z’n kids zand over een andere schutting aan het gooien was. En dat zand viel in de vijver vol met dure koikarpers. Ai ai ai. Hopelijk blijven de sierbeestjes nog in leven. Anders mag tie z’n aansprakelijkheidsverzekering inschakelen. De kids zijn zeer creatief, alleen nu nog niet altijd op de juiste manier.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6PKQE8FM2Uw]

Reageren