De schuur ligt vol. Onder andere met keukenspullen die geduldig via Marktplaats wachten op een nieuwe eigenaar. De kastjes en het bureaublad nemen veel ruimte in samen met de fietsen. Verder staan er veel zakken met kleding in die via GAiN een tweede bestemming krijgt.

De afgelopen paar dagen kregen we ineens van drie verschillende gemeenteleden zakken met kleding aangeboden, fantastisch! Ik vraag me af, waarom nu?! Is het soms een uitgestelde voorjaarsschoonmaak of zijn uitingen van nesteldrang?! Ach, dat is ook niet belangrijk.

De kleding neem ik mee naar Doorn en hij neemt het weer mee naar de loods in Sleeuwijk. Daar wordt het gesorteerd, ingepakt en in containers geladen. De gevers zijn ook wel benieuwd wat er met hun kleding gebeurd; en laat ik daar nou een artikeltje over hebben geschreven.

Reageren