Vandaag vieren we dat we zeven (!) jaar getrouwd zijn; het wollen huwelijk, volgens wikipedia. Afgelopen dagen zat ik in Barcelona, vijf dagen gescheiden van vrouw en kids. Als je dan terugkomt en de kids over je heen klauteren ’s ochtends in bed besef je weer hoe waardevol die vier mensen in je eigen huis zijn.

Terugkijkend was dit het eerste complete huwelijks jaar zonder zwangerschap of bevalling. Ik denk dat zorgde voor extra stabiliteit om drie boys te verzorgen en om ze fatsoenlijk op te laten groeien. Qua huwelijk blijft het goed om tijd en aandacht aan elkaar te besteden of er even samen tussenuit te gaan. We moeten elkaar meer verrassen en dat ga ik ook doen (=actie!).

 

2 reacties op “Wollig huwelijk

 • Rina

  Gefeliciteerd!!

 • huiberdien geuze

  Lieve Kinderen,
  Wat fijn om mijn oudste zoon al 7 jaar gelukkig te zien met zijn echtgenote Fran_cien en hun 3 prachtige zoontjes.
  De felicitaties en wij eten er een oranje tompoes op.
  Liefs je schone( moeder) digi-dien

Reageren