Voor het eerst in 22 jaar ben ik een kapperszaak binnen gelopen. Wat is het een ervaring dat iemand een half uur met je haar bezig is. De kapsalon was Danny’s Knipcorner, een echte wijkkapper met voetbalteams als vaste klanten. Tijdens de kappers-babbel vertelde de knippende jongedame waarom Danny zelf niet kapte.

Toen een verjaardag minder leuk werd en uit de hand dreigde te lopen ging hij naar huis met de auto. Omdat hij al wat op had, vergat hij zijn lichten aan te doen, viel daardoor op, werd aangehouden door de politie en moest blazen.

’t werd een duur verjaardagsfeestje want kapper Danny had te veel gedronken, moest op cursus a la 720 eurie en kreeg een hoge boete. De cursus duurt twee dagen, dat betekent dat er iemand anders Danny’s kniptent moest runnen. In ieder geval kan Danny zijn avontuur vertellen aan zijn klanten.

3 reacties op “Na 22 jaar naar de kapper

Reageren