Henk Stoorvogel heeft weer een nieuwe biografie geschreven. De vorige biografie ‘knock out‘ ging over ex-kickboxer Joop Gottmers. De nieuwe biografie gaat over Johan Huibers, de man die een replica van de Ark van Noach heeft gemaakt.

“In Laat je droom varen vertelt Johan op indringende, ontroerende en soms humoristische wijze hoe hij er toe kwam om de ark van Noach op ware grootte na te bouwen. Wat voor man is Johan? Hoe heeft hij de bouw voor elkaar gekregen? Hoe is het schip betaald? Laat je droom varen neemt je mee in een oer-Hollands verhaal van een man die houdt van water en zijn dromen realiseert.”

Henks boeken hebben wel wat weg van de boeken van managementgoeroe Ben Tiggelaar. Ze zijn herkenbaar, makkelijk geschreven en inspirerend. Tegelijkertijd hameren ze allebei op het feit dat het gaat om actie. Bedenk niet alleen je droom, maar ga hem ook waarmaken, over het DOEN! Meer over het boek

Reageren