Als gezin togen we vandaag naar het dorpje ‘De Glind’ op de grens van Utrecht en Gelderland. Daar heb je een klompenpad van 10 kilometer en een klein stukje gaat over een pad van een boer die creatief last. Van de meest uitlopende gereedschappen maakt hij de gekste ijzeren bouwwerken waar je op kan zitten of aan kan draaien. De jongens vonden het prachtig… totdat het hard ging regenen. Ze werden nat en tot overmaat van ramp viel J0sia ook nog eens. De foto’s hieronder zijn vóór de regen genomen. Zeker weten dat we nog eens teruggaan om het pad (startlocatie) in de zon te bewonderen en bewandelen 😉.

 

3 reacties op “Klompenpad met ijzeren kunst

 • Kees-Jan van Heerikhuize

  Is heel leuk. Wij hebbe met familie dag daar een keer dag vertoeft met bbq … was heel er leuk. met een rondleiding van die man zelf.

  • Ja:ro

   Ha Kaas(-Jan), ’t zal jou zeker wel aanspreken als beroepslasser! Leuk om een reactie van je te ontvangen.

 • Willie Thomassen

  Hoi Ja

Reageren