De afgelopen tijd hebben we rond gekeken voor een nieuwe keuken. Onze huidige keuken vertoont wat kuren en is inmiddels alweer ruim elf jaar oud. Een keuken gaat gemiddeld 10 – 15 jaar mee. We dachten dat doen we ff, maar er zijn ongelofelijk veel keuzes en mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we zo’n twaalf uur doorgebracht in keukenzaken om te kijken wat er mogelijk is. We hebben gekozen voor een witte greeploze keuken waar veel symmetrie inzit.

Installatie gaat m’n zwager doen en de oude keuken gaat op marktplaats. Zelf vind ik het een lastig om grote uitgaven te doen. Ik ga al met een somber gezicht naar de keukenboer omdat ze voor mijn gevoel geld uit m’n zak willen kloppen. Daarnaast moet je ook onderhandelen zodat je nog wat geld kan besparen. We hebben niet onderhandeld over de prijs, maar het keukenbedrijf geeft een gift van 250 euro aan GAiN Water for Life. Dat vind ik nog het leukste aan de keukendeal.

Reageren