Combinaties leveren vaak een creatief resultaat. Zo ook de combinatie ‘Departement van leuke dingen’ (devaledi) + buiten. De devaledi-commissie in de kerk van mijn pa organiseerde leuke dingen voor gemeenteleden, zodat ze samen op een ontspannen manier elkaar konden ontmoeten.

Het concept heb ik als uitgangspunt genomen, en vervolgens er een ‘naar buiten toe’-tintje aan vast gehangen. (dat heb ik weer meegekregen van het 4e musketiersweekend) Naar buiten toe, is leuke dingen buiten doen, maar ook vertellen wat je inspiratiebron is en anderen prikkelen om na te denken.

Het idee raakte in een stroomversnelling doordat er verschillende zaken bijeenkwamen. Sindsdien heb ik een digitale nieuwsbrief ontworpen en mailadressen verzameld, een Facebook pagina aangemaakt en een

Één reactie op “Departement van leuke dingen”

Reageren