De VEG-kerk uit Nunspeet en Elburg organiseert op 2 en 30 maart een chique muziekdiner in de dorpsherberg. Tijdens het viergangen diner luistert u naar live (klassieke) muziek van getalenteerde musici en kunt u bieden tijdens een veiling.

Tijdens het uitgebreide diner heeft u de tijd om bij te praten met uw partner, vrienden, bekenden of familie. De sfeervol aangeklede dorpsherberg biedt ruimte aan vijftig gasten. Vanaf 18.45 wordt u gastvrij welkom geheten door de gastheer/vrouw van die avond aan de Dokter Schutlaan 2. De dresscode van de twee avonden is tenue de ville oftewel stadskledij en de gerechten worden bereidt door een professionele kok.

Inclusief drankjes betaalt u dertig euro per persoon. De opbrengst voor de avond is voor de aankoop van het kerkgebouw

Één reactie op “Iets voor jou, een chique muziekdiner?!”

Reageren