20120929 haar knippen papa (3)Mijn broers daagden mij uit om te kijken of ik, net als hen, ook krullen heb. Begin september ging voor het laatst de tondeuse over m’n hoofd en sindsdien groeit het haar, kwam er slag in én vervolgens krullen. Ik krijg er veel opmerkingen over. De meest recente was, dat ik een beetje op Ruud Gullit ging lijken, maar ik vind dat ik meer een zwarte-pieten-krullenbos heb.

Toen ik acht jaar was ben ik voor het laatst naar de kapper geweest. Ik zou het wel weer eens willen meemaken om onder handen genomen te worden. ‘t is wel geinig dat ik krullen heb, maar het vraagt ook om een stuk verzorging (gel erin), tijd en ijdelheid en dat vind ik dan weer lastig. Ik wil gewoon uit bed stappen, mijn gezicht wassen, m’n bril opdoen en klaar is kees.

 

4 reacties op “Eureka! ‘k heb krullen

 • Anneke Bor

  Ad herkende je ook al bijna niet meer, maar gefeliciteerd met je krullenbos!

  • Ellen van Gelderen

   Haha ge wel dig!!! Die echte krullen staan je goed. Maarrr miss niet onverstandig om toch een keertje naar een kapper te gaan. Dan ziet het er nog leuker uit!

 • Ja_ro

  ‘k ben al 22 jaar niet naar de kapper geweest en zal de stap binnenkort eens gaan zetten. Natuurlijk komen m’n kapperservaringen op de blog.

 • Pingback: Jaaroverzicht 2012 deel 1 « Huize P.H.

Reageren