Eten + Eli@s = geen goede combi. Een boterham wil er nog wel in, maar warm eten en drinken is vaak drama en houdt hij zijn kaken stijf op elkaar. Toetje is vaak geen probleem. Voordat we aan tafel gaan zegt hij al ‘Lust ik niet’ en trekt een somber hoofd, schuift zijn bord weg en eet niets. Eerder hebben we wel eens een klein toetje gegeven i.p.v. een normale, maar ook dat haalt weinig uit.

Vandaag was Fr@ncien er klaar mee. We hebben drie boontjes en een kwart aardappel opgeschept en gezegd dat hij het moest opeten. Uiteindelijk heeft hij het niet opgegeten, maar wel de hele tijd aan tafel gezeten, veel gehuild (sorry buurtjes) en de dagsluiting van de dag, een youtube-filmpje van Tom & Jerry, gemist;

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GFcqH9k5-UA]

3 reacties op “etens(s)t(r)ijd

Reageren