Vanmiddag zijn Fr@ncien en Eli@s naar het ziekenhuis geweest om zichzelf voor te bereiden op de komende oog-operatie. Zoonlief kijkt al ruim een jaar scheel en tweemaandelijks worden zijn ogen gecontroleerd in het ziekenhuis. De operatie is gepland op de vrijdag voor kerst en we leven er een beetje naar toe.

Onze Eli@s, de antiheld, had veel praatjes in de auto, maar eenmaal in het ziekenhuis was er weinig meer te melden. Vragen beantwoordde hij met een knikje naar boven of naar links/rechts. De zuster liet hem foto’s en echte spullen voor de operatie zien. Hij trok vaak zijn mond in pruilstand, omdat hij het toch allemaal erg spannend vond.

Het begon bij het zien van een foto met een polsbandje (hij mocht hem zelf ook even omdoen). Het werd erger toen hij

2 reacties op “Voorbereidingen oog-operatie

Reageren