De PH-boys zaten vandaag in de lappenmand. Zelf had ik maar 4,5 uur geslapen vannacht en werd zeer brak wakker. Fr@ncien ging met Eli@s naar de huisarts om het herstel van zijn ogen te laten checken. Vervolgens kwam ze terug en ging ik heerlijk over mijn nek. (Ik kan me niet herinneren wanneer ik het laatst heb gespuugd).

Vervolgens gaf Efr@im tijdens de lunch-maaltijd over. Werd Eli@s ziek tijdens de maaltijd en had Josi@ zoveel pijn aan zijn voortand dat Fr@ncien besloot om spoedig naar de tandarts te gaan. Hij is namelijk toen hij 1,5 jaar was in bad een keer uitgegleden en met zijn tand op de kraan terecht gekomen. Het resultaat is een Josi@ met een prominente voortand minder. Voordeel is dat hij nu ouder lijkt omdat hij al aan het wisselen is, maar een nieuwe tand komt waarschijnlijk over twee jaar pas. Gelukkig zijn we al als gezin op de foto geweest voor de kerstkaart ­čśë en staan we daar allemaal happy op.

3 reacties op “PH mannen in de lappenmand

Reageren