abortion makes freeActivist Bert Dorenbosch kwam in het nieuws met het maken van een film die abortus vergeleek met een holocaust. Het woord holocaust betekent reeks gruweldaden / volkerenmoord. Onder de poort in Auschwitz Arbeit macht frei. Zegt hij dat de tekst een leugen is, net zoals abortus je zogenaamd vrij maakt. “Zoals er destijds miljoenen Joden werden vergast in de gaskamers van kampen als Auschwitz, worden er nu miljoenen baby’s vermoord in de moederschoot, stelt Bert”. Er ontstond ophef over de film, mede onder de Joodse gemeenschap.

Ik vind dat Bert een punt heeft en er een reeks gruweldaden plaats vindt in de moederschoot, wat niet kan en mag gebeuren. Een korte tijd geleden verscheen een andere docu-film over hetzelfde onderwerp: Holocaust en Abortus.

Bekijk de film en vorm zelf je mening.
Lees het artikel met het commentaar van pownieuws (nieuwssite van de Telegraaf)

 

Reageren