Uitnodiging feestje

Gisteren was het zover en hadden we thuis ons eerste kinderfeestje. Vantevoren hadden we ons uitgeleefd op de uitnodiging. Gisterochtend werd de laatste hand gelegd aan de briefjes, schatkist en schatkaart.

Van de vier genodigden was helaas eentje ziek. Nadat de cadeautjes verstopt, gevonden, uitgepakt en gebouwd waren was het tijd om te schatgraven. Vaderlief trok zijn sportschoenen aan om de lintjes met aanwijzingen vooraf op te hangen. Tijdens de speurtocht werd de schatkaart vergeten en renden de enthousiaste kids van briefje naar briefje. In totaal werden zeven briefjes aangedaan en de schat konden ze opgraven in de zandbak voor ons huis. In de achtertuin werd de schat opengemaakt en kreeg ieder een klein cadeautjes en veel chocolade munten.

Bekijk het fotoverslag

2 reacties op “Uitsloven voor een schatgraaffeestje

Reageren