Van mijn schone zuster kreeg ik de tip dat er een nieuw seizoen Peking Express voor de deur staat. Wiehoe!!!… En toen zag ik dat je je ook nog kan opgegeven. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Samen met mijn jongste broeder wil ik kijken of we worden geselecteerd voor dit avontuur. De kans is heeeeel erg klein, maar als je je niet opgeeft, kan je ook niet door de selectierondes komen… Ben benieuwd hoe het uitpakt. Hieronder de ingevulde antwoorden op ons formulier.

Noem 2 sterkte punten en 2 zwakke punten van jezelf
Ja-i-ro
Sterk: creatief en inventief
Zwak: te direct en besluiteloos

Noem 2 sterkte punten en 2 zwakke punten van je eventuele reisgenoot
Flo-ri-an:
Sterk: energiek en optimistisch
Zwak: te snel ja-zeggen en te veel ruimte innemen.

Welke eigenschappen ervaar je als positief bij andere mensen
Vrolijk. oplossingsgericht denken en daadkracht tonen

Welke eigenschappen ervaar je als negatief bij andere mensen
Zeuren, roken en a-sportief

Peking Express; Wat is jullie favoriete reisbestemming?
Santiago de Compostella

Waar zouden jullie tenminste 1 keer in je leven heen willen?
Petra in Jordani

Reageren