De gemeente Nunspeet realiseert hondenuitlaatgebieden en ik ben daar erg blij mee. Vaak is dat een omheind grasveldje waar de hond zijn/haar behoefte kan doen. Bij het nieuwsbericht in de krant stonden richtlijnen voor het uitlaten van honden, bijvoorbeeld dat ze niet mogen spelen bij speelveldjes.

Nu vind ik dat bij veel trapveldjes en speeltuinen borden staan die ‘dubieus’ zijn en niet eenduidig. Betekent het bord hiernaast dat er geen honden mogen komen, of dat honden er wel mogen komen, maar niet mogen poepen?! Ik heb drie pogingen gedaan om het hondenpoepbeleid in te zien van de gemeente Nunspeet, maar kreeg het niet voor elkaar. Ik kon niet anders dan een mooie brief schrijven en versturen naar de burgemeester en wethouders over het verwarrende bord.

Één reactie op “Riekend hondenpoepbeleid”

Reageren